ELŐREVIVŐ BESZÉLGETÉS

Van egy Szíves fám.... 

Néha kimegyek Hálát és Köszönetet mondok. Segít az egyensúlyt megtalálni.

Azt gondolom, hogy sokunk Életének vannak olyan szakaszai, amikor válaszút, döntés előtt állunk, esetleg felteszünk, magunknak kérdéseket: Hol vagyok Én ebben az egészben? Merre induljak? Mire vagyok képes? Milyen lehetőségeim vannak? Milyen nyomot hagyok magam után?

Ha nincs kivel megosztani a gondod, vagy elakadtál

 • új feladatoknak, szerepeknek való megfelelésben
 • személyes- és hivatásbeli problémákban: Burnout, Mobbing
 • karriertervezésben
 • stressz és- konfliktuskezelésben
 • párkapcsolatban
 • társtalálásban
 • családi kapcsolatokban
 • kommunikációs nehézségeid adódtak munkahelyen/ magánéletben szeretteiddel
 • munka-magánélet egyensúly megtalálásában
 • önbecsülésben - saját értéked felfedezésében
 • motivációban

egy más nézőpontra, egy tükörre van szükséged,

Itt vagyok!


Honti Ági vagyok. Egész életemben fontos volt, hogy mi, miért történik, mit, miért teszünk, vagyis az okok, a belső, a lélek. Érdekelt, hogy ki mit gondol, hogyan látja a dolgokat, ugyanazt a dolgot, esetleg teljesen másként, vagyis különbözőképpen. Szerintem nincs olyan, hogy valakinek igaza van, ez nézőpont kérdése. 

A nyitottságom és érzékenységem arra vezetett, hogy emberekkel foglalkozzam. A hitvallásom az, hogy e tevékenységnél többet számít, az érzékenység, tapasztalat, empátia, segítőkészség, de, hogy ezt szakmailag is alá tudjam támasztani, a megfelelő iskolákat elvégeztem.

A beszélgetésben hiszek, amit mostanában egyre kevésbé látok magam körül, de azt érzem, hogy mindenki hálás, ha megszólítják, érdeklődnek felőle, és még a választ is megvárják, de valamiért nehéz elkezdeni.

Előrevivő-, segítő beszélgetéssel, együtt könnyebb átlátni, az eddigi átláthatatlant, és elindulni, megtenni az első lépéseket. Már az a megoldás felé visz, ha összefoglalod, elmondod, kimondod.

Trénerként sem hiszek abban, hogy nálam van a bölcsek köve, viszont, hiszek az együttgondolkodásban, és abban, hogy az energiák áramlanak, mint a szeretet. Már a kimondott szónak is van ereje, előrevivő.

Coachként támogatlak, önmagad erősségeit használva, mert a változás benned van.

Hiszem, hogy mindenki képes a fejlődésre, változásra. Ha Te találod meg a válaszokat, megoldásokat, akkor lesz meg a belső motivációd, magadénak érzed. Én adok, hozzá egy csipetnyi "sót", a tudásommal, tapasztalatommal, odafigyelésemmel, hozzáállásommal és megerősítésekkel.

A win - win helyzetekben hiszek, ahol mindenki nyer. Ez nehezebb, főleg, olyankor, ahol érzelmileg érintve vagy. A saját életemben is vannak elakadások, nehéz pillanatok, amire megoldásokat keresek, mert, a béke nem a konfliktusok hiányában, hanem a konfliktus kezelésének képességében, rejlik. Nem hiszek a tökéletességben, az álompárban, hogy csak jó létezik a világban, akkor nem lenne egyensúly. Viszont hiszek az új dolgok felfedezésének örömében, az emberi értékekben, a családban, a barátságban, és legfőképp a szeretetben.

Mostanában sok esküvőre készülő párral találkoztam, mindegyiküknek csak egyet mondtam. Ne foglalkozz, hogy leöntöd a ruhád vörösborral, elgurul a gyűrűd, nem jó a dekoráció, a násznép összeveszik, egy a lényeg, ott állj, fogd meg a szerelmed kezét és merülj bele a pillanatba, csak erre fogsz emlékezni.

Tanulmányaim és Társadalmi felelősségvállalásaim:

Alapdiplomám Emberi erőforrás menedzser, amit egyetemi tanulmányokkal erősítettem meg, mint Humánszervező. A Foglalkoztatási és Szociális Hivatal által indított, Az önismeret és a döntések szerepe a pályaépítésben továbbképzés és több százórás önismeret és csoportozás után, szerettem volna a "másik oldalon "állni, így beiratkoztam a Szent István Egyetem által indított tréneri képzésre, melyet sikerrel abszolváltam. Folyamatos tudásvágyamnak köszönhetően elvégeztem a Hősök tere kezdeményezés tréninget "Tégy a közöny ellen" "Hozd ki magadból a hétköznapi hőst" programokat, az Oktatási Hivatal - Képzők Képzője és a Williams Életkészségek stresszkezelő- és kommunikációs tréningen is részt vettem, majd egy nemzetközileg is elfogadott coach képzésen fejlesztettem magam.

A jelnyelv elsajátítása is a folyamatos tanulásvágyamnak köszönhető, hogy segítségére lehessek a siket embereknek és terjesszem a siket kultúrát.

2017-ben részt vettem a Heroikon nemzetközi konferencián, melynek elsődleges célja az volt, hogy azt erősítsük, keressük egymásban, ami összekapcsol, és nem azt, ami elválaszt: az együttérzést, az egymásért tenni akarást, elfogadást.

A Swimathon 2018 kampány nagykövete voltam, ahol a Találj magadra egyesület, "Adj egy lélegzetnyi időt" csapatban úsztam, a fogyatékos gyermeket nevelő szülök "pár percnyi" idejéért.

Előrevivő-, megoldás-orientált beszélgetéssel és
Szeretettel várlak !!! 


                                                                 Honti Ágnes
Coach, Tréner, Mediátor

                                                                       06 70 339 30 63


A Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetségének tagja vagyok:

www.coachszovetseg.hu/register.php

A CoachOK Szakmai Szövetsége, ma Magyarország legnagyobb coaching szemléletű tanácsadó szakmai szervezete. Ezen a honlapon is megtalálsz:

www.coachok.hu/honti-agnes

A Tréneri Edzőtábor Egyesület - Önfejlesztés Közösség aktív tagja vagyok


"Amit gondolunk, azzá leszünk."

                                                                  Buddha 


© 2018 WEBX Ügynökség. 1013 Budapest, Clark Ádám tér 1.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!